4.3.2015

Hyvä viikonloppu

Viikonloppuna oltiin kyläilemässä Kempeleessä perheen kanssa. Ja ettei pelkäksi kyläilyksi mene niin kyselin viikolla Hikisten Siivujen Kimmolta innokkuutta lähteä näyttämään paikallisia polkuja. Innokkuutta löytyi ja lauantaiaamuna klo 9 aikaan startattiinkin matkaan. Tarjolla oli muutama tunti kelkkareittejä ja mahtavia talvipolkuja. Ja talvipolut oli ihan oikeita talvipolkuja, lumisia ja jäisiä ei sohjoisia tai sulia mitä ne täällä meillä alkaa olemaan.

Kuviahan en lenkin aikana tietenkään hoksannut ottaa koska keskityin ajamiseen :) Oli kyllä hienoa ajella itselle täysin uusissa maastoissa ja uusilla poluilla/reiteillä. Ja oli kyllä ihan monipuolista reittiä tarjolla. Ja kyllähän tuossa pyöräilyssä aina se sosiaalinen puolikin tulee kun pääsee pyöräilystä ja urheilusta yleensä juttelemaan siinä lenkin aikana. Kyllä ruoka maistui lenkin jälkeen. Isot kiitokset vielä Kimmolle, otetaan joskus uudestaan kun sinne suuntaan olaan tulossa. 

Sunnuntaina ehdin vielä Kokkolassa lenkille. Tällä kertaa rauhallinen tielenkki. Lisämausteen toi ehkä maailamn kovin vastatuuli. Sokojalta kun lentokentän aukealle ajettiin niin pyörällä pääsi justiin sen 15 km/h maksimissaan eikä yhtään kovempaa. Onneksi Kruunupyyssä reitti kääntyi ja päästiin sivuttaiseen myötätuuleen ja nopeuskin tuplaantui. Tuossa vastatuuleen puskiessa tulikin yksi asia taas mieleen mikä maastossa on maantietä parempaa. Tuollaisia vastatuuliosuuksia ei tuu kun ajaa puitten suojassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti