7.9.2014

Vähän huonompi viikko

Viime viikonlopun jälkeen oli hyvä fiilis. Treenit oli menny hyvin ja tuntui muutenkin, että virtaa ajamiseen oli. Maanantain kevyen lenkin jälkeen tiistaina oli tarkoitus ajaa maastossa kovempia vetoja. Jalat tuntui heti lenkille lähtiessä hyviltä ja päätinkin heti lenkin alussa kokeilla tehdä uudet pihjat yhdelle tutulle Strava-pätkälle. Polku jota oon ajanut varmaan satoja kertoja. Reippaassa vauhdissa sitä innostuu aina ja tarkkaavaisuus hetkeksi herpaantui ja poljin osui kiveen. Sen jälkeen olikin varmasti hieno ilmalento. Maassa hetken aikaa sai keräillä itseään kun ilmatkin meni pihalle. Sitten totesin, että pyörä ainakin näyttää olevan ehjä ja sen, että olkapäähän sattuu nyt kunnolla. Oli hankalaa saada pidettyä pyörä pystyssä toisen käden varassa.

Siinä vaiheessa oli parasta kääntyä takaisin kotiin päin. Polvi ja kylki sai kans pieniä ruhjeita tuon olkapään lisäksi. Päivystyksessä sai käydä näyttämässä, ettei mitään pahemmin ollut rikki. Joku ac-jänne tai nivel oli tuosta olkapäästä ilmeisesti venähtänyt. Edelleen käden liikuttelu tiettyihin asentoihin on hankalaa. Esimerkiksi ajopaidan takataskuun ei käsi mene. No eiköhän se ajan kanssa palaudu. 

Pari päivää lepoa ja torstaina uskaltauduin maantielle ajamaan. Maantiellä tuo ei haitannut yhtään, joten perjantaina oli tarkoitus lähteä Arton xco-rataa koeajamaan Laihialle. Muu perhe sitten vähän sairasteli, joten jätioon tuon väliin ja totesin illalla, että itsellekin flunssa tullut. Onneksi tänään on jo vähän paremmalta tuntunut, joten toivottavasti menee muutaman päivän levolla ohi. Se hyvä puoli tässä flunssassa oli, että se tuli jo tässä vaiheessa. Parina viime syksynä kun se on ollut XCM SM-kisan aikaan. Jos nyt pääsisi Rajamäelle ajamaan. 

Nyt on kuitenkin auto pakattu ja huomenna lähdetään aamulla kohti Kuusamoa. Toivottavasti flunssa ei iske pahemmin niin pääsee siellä vähän lomailun ohessa lenkkeilemään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti