14.9.2014

Kirsta XCO

Lauantaina kävin ajamassa Laihialla kaverini Arton tekemällä radalla ajetun Kirsta XCO:n. Reitti oli teknisesti aika vaativa ja koko rata käytännössä pelkkää polkua ja välillä vaativaakin kivikkoa. Haastava rata, mutta tuollaisen ajaminen kyllä kehittää. Jäykkäperällä ajaessa selkä joujtui kyllä koville, mutta ei se onneksi kisan aikana pahemmin haitannut. Kieltämättä kävi mielessä se täysjouston hankinta ens kesäksi :) Radalla ei oikein ollut mitään kohtia, missä olis päässy hetkeksi hengähtämään ja juomaankaan ei meinannut ehtiä. Töitä sai tehdä koko kropalla, että reitillä pysyi.

Kisa itsessään meni ihan hyvin multa. Sai kovatehoisen treenin samalla. Tuollaiseen reilun tunnin suoritukseen harjoituskisa on ehdottomasti paras paikka, jos haluaa itsestään kaiken irti. Yksin ajaessa ei onnistu yhtä hyvin. Tuloksellisestikin meni ihan hyvin, kun olin neljäs. Toki pari ennakkosuosikkia joutui keskeyttämään, mutta tuloksethan lasketaan sen mukaan ketkä maaliin pääsevät. Kolmanteenkin sijaan oli hyvät mahdollisuudet, mutta viimeisen kierroksen kivikossa tupelointi vei mahdollisuudet siihen. Ohituspaikat oli kortilla ja tuossa kun jäi niin en enää kiinni saanut. 

Tulosta tärkeämpänä oli kuitenkin hyvä kisa hyvällä radalla. Pitäis vastaavia kivikoita saada tänne Kokkolaankin tehtyä niin oppisi niitä paremmin ajamaan. Kiitokset vielä Artolle kisasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti