16.2.2014

Takaisin pyöräilyyn

Viime viikot on tullu tehtyä enemmän lenkkejä suksilla kuin pyörällä. Toki oon trainerilla aina välillä ajanut ja monesti hiihtolenkkien jälkeen kevyt palauttelu. Lisäksi toki punttitreeniä sopivasti. Jämin hiihto kuitenkin siirrettiin lumen vähyyden vuoksi maaliskuulle, joten enää ei tarvi vesisateessa iltaisin lykkiä tasatyöntöä parin kilometrin tykkilumiladulla. En oo täysin varma pääsenkö tuohon uuteen ajankohtaan Jämille osallistumaan, pitää nyt selvitellä aikataulut. Olis ollu kyllä hienoa siellä hiihtää, mutta eihän tälle mitään voi, että hiihtokelejä ei tunnu tänä talvena tulevan.

Nyt onkin tullut taas pyöräiltyä vähän enemmän, sen mitä olympialaisten seuraamiselta on ehtinyt :) Vähän on joutunut nyt viikonlopun aikana ainakin sovittamaan lenkkiaikatauluja olympialaisten ohjelman mukaan. Aamulla aikaisin lenkille, niin ehtii puolen päivän aikaan takaisin, kun alkaa hiihdot.

Ens kauden kisakalenteriakin oon alustavasti suunnitellut. Nyt on ilmeisesti julkaistu lopullinen (?) XCM-cupin ohjelmakin. Todennäköisesti en tuu XCO-cupin kisoja ens kesänä ajamaan. Jos en nyt jossain käy kokeilemassa. Ens kesä tulee olemaan muutenkin meillä aika kiireinen, joten tulee varmaan vähän vähemmän kisoja ajettua muutenkin ja täytyy keskittyä sitten maratoneihin. Ehkä ne on kuitenkin enemmän mun juttu, vaikka xco:ta on myös kiva ajamassa käydä. Kaikkeen ei kuitenkaan tulevana kesänä taida aika rittää, joten valintoja on tehtävä.

Mun ehdottomat suosikkikisat Korso, Joupiska ja Nivala tulee kyllä ohjelmassa olemaan, olisi myäs hienoa jos SM-maratonin aikaan olisin terve, enkä flunssassa, kuten kahtena edellisenä vuotena. Näihin kisasuunnitelmiin palaan vielä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti