4.3.2013

Kilpailukalenteri tulevalle kesälle

Tein tuonne ylös uuden välilehden, jossa on alustava kisakalenteri ensi kesälle. Tuohon voi ja todennäköisesti tuleekin vielä muutoksia, mutta runko on varmasti tuo. Esimerkiksi Jämi84 ja Botnia-Mtb/Botniapyöräily sattuvat harmillisesti samalle viikonlopulle, joten molempia en tule ajamaan. Jämille olin suunnitellut meneväni, mutta oletin tuon Botniapyöräilyn olevan edellisenä viikonloppuna. Katsotaan sitten kesän aikana kumpaan tulee lähdettyä. 

Samoin Joupiskan maraton ja Vaasa XCO sattuvat samalle viikonlopulle, tosin eri päiville. Tuo on kyllä harmillista, kun lähialueilla kisoja on niin sitten ne ovat samana viikonloppuna. En tiedä kuinka riittää paukut ajaa lauantaina maraton ja sunnuntaina xco, joten tuotakin saa miettiä vielä lähempänä uudelleen. Tuo kyllä tulee varmasti syömään molemmista potentiaalisia osallistujia. Tietysti joku kauempaa tuleva voi samalla matkalla ajaa molemmatkin, mutta epäilen vähän. Molemmat kisat kuitenkin on kuulunu mun suosikkilistalle, Joupiskalla oon ollut jo 4 vuotena peräkkäin ja Vaasan xco:sta tykkäsin ainakin pari vuotta sitten kun se viimeksi ajettiin. 

XCM-cupissakin näytti olevan peräti 3 kisaa vähemmän kuin viime kaudella, mikäli nyt julkaistu kalenteri on lopullinen. Ihmetyttää erityisesti Korson maratonin puuttuminen listalta, kun se kuitenkin ilmeisesti ajetaan kesäkuun alussa kuntotapahtumana, ainakin mikäli Pyöräilykalenteria on uskominen. Korsoon kuitenkin mahdollisesti oon menossa ajamaan, viime vuonna ainakin reitistä tykkäsin niin mielellään siellä uudelleenkin ajaisi. 

XCM-cup tuntuu muutenkin jakautuvan aika hauskasti kun toukokuussa, kesäkuussa, heinäkuussa ja elokuussa on yksi kisa jokaisena ja sitten syyskuussa peräti kolme. No kai tuossakin joku logiikka on ja tietysti vapaita kisaviikonloppuja kesän aikana on rajoitetusti. Tälle kesälle mietin vähän ottaa noita XCO-cupin kisoja mukaan kalenteriin. Olisi ihan kiva niitäkin kiertää mahdollisuuksien mukaan. Viime kesänä ainakin Vierumäen rata Korsossa teki muhun suuren vaikutuksen, joten sinne on ehdottomasti lähdettävä uudestaan. Samalla noita voisi muutaman muutenkin ajella, harmittavasti Vaasaa lukuunottamatta aika kaukana kaikki kisat tuntuvat olevan. 

Uudella pyörällä on muuten nyt ajettu kolme kunnon lenkkiä ja toistaiseksi ainakin hyvältä on tuntunut. Pikkuhiljaa oon saanu ajoasentoa sopivaksi ja ainakin talvilenkit on maistunu erittäin hyvälle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti