4.12.2012

Dolomiti Superbike

Oon useamman vuoden haaveillu, että olis kiva joskus päästä Eurooppaan ajamaan johonkin kisaan/tapahtumaan ja nyt sellainen on ainakin askeleen lähempänä, kun ilmoittautuminen heinäkuun 6. päivänä ajettavaan Dolomiti Superbikeen on tehty. Enää ei tarvi kun treenata, että jaksaa ajaa kunnialla maaliin. Mäkiäkin tulee olemaan reitillä vähän enemmän, mitä täällä kotiseudulla. Pitääkin ottaa reissu nauttimisen kannalta, kisassa toki ajetaan tosissaan mutta ei niitä maastojakaan ihan joka päivä pääse ajamaan. Innolla odotan tulevaa.

Tarkempaa suunnitelmaa ei olla vielä tehty, mutta tarkoitus on kisan jälkeen muutamana päivänä ajella paikallisia maastoja. Tuokin riippuu vähän siitä, mitä kautta tuonne lennetään, eli mihin suuntaan sitten suunnataan kisan jälkeen. Johonkin kisapaikan ja lentokentän välille kuitenkin ajelemaan päivälenkkien muodossa paikallisia maastoja.


Pyörääkään en oo koskaan lentokoneessa joutunu kuskaamaan ja tuostakin on kuullut monenlaista juttua, että jotkut lentoyhtiöt ottavat pyörästä sikahintaa ja toisilla se menee muitten tavaroitten mukana tai pienellä lisämaksulla. Samoin on mielessä käynyt, että kannattaako hankkia kunnon kovakantinen kuljetuslaukku vai riittääkö pehmeä versio. Sinänsä laukun kuskaaminen mukana onnistuu hyvin kun paikalta vuokrataan sitten auto viikoksi käyttöön, niin kyllähän siellä yksi laukkukin mukana kulkee, jos sellaisen hankkimiseen päätyy.

Tuossa ylempänä vielä jonkun kuvaamat ja koostamat Dolomiti Superbike 2012 videot. Sieltä näkee vähän mitä on odotettavissa.

4 kommenttia:

 1. No nyt on hieno reissu tiedossa! Sitte eikun reenaaman mäkeä, Syötteelle leireilemään ja hinkkaamaan niitä nosuja sielä, saa edes jonkinlaista tuntumaa asiaan. Maisemathan on upean näköisiä. Ei muuten ole juomareppukuskeja viivalla, sen verta vissiin koettavat säästellä painossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkitreeniä pitää ehdottomasti lisätä mitä on aikaisemmin tehnyt. Tuollainen leiriviikonloppu keväällä/alkukesästä Syötteellä, Laajavuoressa tai vastaavassa vois olla kyllä hyvä idea.
   En tiedä johtuuko tuo juomareppujen puuttuminen sitten painon säästämisestä vai onko tuolla sitten juomahuollot niin tiiviisti, että ei kannata reppua mukana kantaa. Itsekin olen maratonkisat repun kanssa yleensä ajanut, mutta en tiedä pärjaiskö sitä pulloillakin sitten.

   Poista
 2. Mä oon kade! Kans pitkään haaveillu tuommoisesta reissusta!
  Ja tuo on totta lentoyhtiöiden maksuista! Norwegian veloittaa 37€ suunta. Finmatkat veloitti 25€ suunta! Ja brittish air Arizonasta 60$

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tällaista reissua on pitkään suunnitellut ja haaveillut ja kun nyt toteuttaminen mahdolliselta näytti niin kannatti nyt toteuttaa. Sullakin on kuitenkin noita ajoreissuja ulkomaillekin ollut jonkun verran, mitä oon blogista lueskellut. Ainakin vaihtelua kotimaan kisoihin/tapahtumiin.

   Poista