9.3.2012

Kohti Kanariaa

Sunnuntaina lähdetään koko perheen voimin viikoksi Kanarialle. Perhelomasta siis kysymys, mutta pyörälläkin on tarkoitus ajaa. Vuokrasin jo etukäteen Free Motionista maantiepyörän viikoksi. Harkitsin pitkään myös maastopyörän vuokraamista, mutta päädyin sitten maantiepyörään kun en paikkaa yhtään tunne niin maastopyörällä maastoon lähteminen vois olla vähä hankalaa. Tokihan siellä järjestetään retkiäkin, mutta ajattelin kuitenkin maantiepyörän sopivan tällä kertaa paremmin mun käyttöön kun lenkit on kuitenkin tarkoitus ajoittaa aika lailla aamupäiviin niin ehtii sitten muidenkin perheenjäsenten kanssa aikaa viettää.

Maantiepyörälenkkejäkin tuolla järjestettiin, mutta täytyy nyt katsella, että ajelenko oman aikataulun mukaan vai lähtiskö jollekin mukaan. Tarkoituksena on ajella sellasia muutaman tunnin lenkkejä, että saa nyt tärkeitä tunteja ja kilometrejä alle. Reissun jälkeen Suomessakin varmasti alkaa pikku hiljaa kelit paranemaan, että täälläkin pääsee pitempiä lenkkejä ajamaan. Hyvä varaslähtö pyöräilykauteen siis tulossa. Jos nyt oikeen tarkasti asiaa olis miettiny niin viikko tai pari myöhemmin kun olis reissuun lähteny niin takasin tullessa täällä ainakin pääsis jo maantielle ajamaan. Täytyy kuitenkin nyt käyttää tilaisuus hyväkseen kun on mahdollista tähän aikaan vuodesta päästä ajamaan kunnon lenkkejä kesäkelissä.

Tämä viikko onkin ollut liikunnan osalta vähä löysempi. Alkuviikosta tuli pari hyvää lenkkiä tehtyä ja trainerillakin ajettua, mutta nyt oon pariin otteeseen käyny hierojalla ja eilen illalla oli olo töitten jälkeen niin väsynyt, että jätin lenkin suosiolla väliin. Monesti lenkillä olo kyllä virkistyy, mutta nyt väsymys tuntui niin kovalta, että ajattelin lenkistä siinä tilanteessa olevan enemmän haittaa kun hyötyä. Välillä varmaan tuo lepo on ihan hyväksi, vaikka kuinka tekis mieli lenkille.

Jalatkin on vaihteeksi ollu niin jumissa, että hieronta tekee kyllä hyvää. Yleensä päivä-pari hieronnan jälkeen onkin huomattavasti kevyemmät jalat ja pyöräkin yleensä tuntuu kulkevan paremmin. Ei tuo hieronta kuitenkaan mitään herkkua aina oo, sen verran varsinki reisiin ottaa kipeetä. Toisaalta oon kyllä todennu, että silloin hieroja osaa hommansa kun vähä tuntuu eikä hieronta oo pelkkää sivelyä.

Katsotaan jos viikon aikana jonkunlaista raporttia tänne ehdin ja pääsen kirjoittelemaan. Viimeistään sitten loman jälkeen jotain yhteenvetoa viikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti