20.2.2012

Kunnon lenkkejä

Viikonlopun aikana tuli ajettua pitkästä aikaa pari kunnon pyörälenkkiä. On ulkona ajetut lenkit jääny vuodenvaihteen jälkeen vähemmälle kovien pakkasten ja lumen tulon takia. Nyt tuli kuitenkin ajettua hyvät lenkit, raskaissa olosuhteissa tosin.

Vastatuuleen sai painaa tosissaan ja välillä oli lumipyryä ja pienemmät tiet osittain tukossakin kun tuuli oli lunta sinne esteiksi asti kuljettanu. Lenkkien jälkeen oli kuitenki hyvä olo ja kroppa vaikutti mukavalla tavalla väsyneeltä lenkkien jälkeen illalla. Oli tunne, että jotain on tehny ja energiaa on palanu reilummin. Eli väsynyt mutta onnellinen :)

Lenkkien lisäksi hyötyliikuntaa sai harrastaa lumitöiden muodossa. Pari tuntia meni pelkästään katolta lumen tiputteluun, sekin käy jo jonkunlaisesta voimaharjoittelusta. Tänään töitten jälkeen vielä reipas tunti hiihtoa ja illalla pienimuotoinen kuntopiiri. Kyllä sitä alkoikin pyöräillessä jo odottaa kevättä ja että pääsis taas säännöllisesti pitemmille lenkeille kelien niin salliessa.

Huollettua keulaa ei päässy kunnolla testaamaan luonnollisiis olosuhteisiin, kun polut oli lumisateiden jäljiltä ajokelvottomia. Eli testit jäi tiellä ajamiseen, mikä ei nyt ihan kaikkea kerro keulan ominaisuuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti