26.1.2016

Kisakausi 2016

Nyt kun ensi kesän kisakalenteri alkaa olla julkaistu niin tein itsekin alustavaa kisakalenteria ens kesälle. Pääpaino tulee olemaan XCO-kisoissa, mutta tulen ajamaan myös joitain maratoneja sekä Tahkon ja Syötteen kisat. Toki muutokset on aina mahdollisia ja suunnitelmat voi aina muuttua. Joitain kisoja tuonne saattaa tulla vielä lisää, mutta katsotaan sitä sitten kesän aikana, miten ajo kulkee ja miten on intoa kisoissa kiertää. Varmasti ainakin paikalliskisoja tulee kalenteriin ja saattaa olla, että loppukesään/alkusyksyyn tulee joku/joitain XCM-kisoja vielä, mutta sen ehtii vielä kesän aikana miettiä.

Tässä vaiheessa voisi sanoa, että kauden päätavoite tulee olemaan XCO:n SM-kisa, silloin jos saisi sen kesän oman huippuajon ajettua niin olisi hienoa. Toki jokaiseen kisaan lähdetään taistelemaan täysillä ja ajamaan sen mitä miehestä irti saa. Kisakauden aloituskin on aika ajoissa, kun jo huhtikuun lopulla ajetaan Lahdessa ensimmäinen xco-kisa. Toivottavasti täälläkin on päässyt sitä ennen jo ajamaan kunnolla metsässä, ettei ihan kylmiltään tarvi kisaan lähteä.

1 kommentti:

  1. Saapa nähä, minkä verran tulee samoja päiviä mun kuvauskalenteriin ja sun kisakalenteriin. Siis noiden kahden jo nimeämäsi lisäksi...

    VastaaPoista